Οι Πυξ Λαξ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για ένα μοναδικό live
Απόψε, Σάββατο 11 Ιουνίου, στις 21:30
Μία μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα δώσουν οι Πυξ Λαξ απόψε, Σάββατο 11 Ιουνίου.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και το συγκρότημα θα ανέβει στη σκηνή στις 21:30.
Σαν μία χειρονομία ανταπόδοσης της αγάπης που έχει δείξει το κοινό όλα αυτά τα χρόνια στους Πυξ Λαξ η τιμή εισιτηρίου θα παραμείνει 15 ευρώ και στο Ταμείο του χώρου.
Ευτυχώς κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν προβλέπεται βροχή για την περιοχή του Κέντρου της Αθήνας και ειδικά για την περιοχή της Τεχνόπολης.
Η βραδιά θα είναι γνήσια καλοκαιρινή με καθαρό ουρανό και πολύ μουσική.
Άλλωστε καλοκαίρι σημαίνει γιορτινές μουσικές συναντήσεις. Σημαίνει μουσική και ζωντανές συναυλίες.
Σημαίνει Πυξ Λαξ!
Και πάλι εδώ, οι διαρκώς και πανταχού παρόντες Πυξ Λαξ μας θυμίζουν τις αγαπημένες μας συνήθειες, τα ετήσια ραντεβού στους συναυλιακούς χώρους, τη σημασία της μουσικής, της πιο κοινωνικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Της πιο ανθρώπινης. Αυτής που συνδέει ήχο και λόγο. Που παρηγορεί. Που εμπνέει. Που μοιράζεται.
Οι διαχρονικοί Πυξ Λαξ δεν έπαψαν ποτέ να μας κρατούν συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας, στάθηκαν δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν εγκατέλειψαν την τέχνη τους. Δε μας άφησαν ποτέ μόνους.
Και τώρα, οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού. Τα όργανα μπαίνουν μπροστά, τα δάχτυλα παίρνουν φωτιά, νέα θέματα και νέα τραγούδια. Τα φώτα ανάβουν. Η σκηνή ετοιμάζεται. Οι τεχνικοί στη θέση τους. Το κοινό προσέρχεται με ανυπομονησία. Οι Πυξ Λαξ σε νέες διαδρομές.

Και το ταξίδι συνεχίζεται…
Οι ίδιοι λένε ότι «κόντρα φύσηξε ο καιρός/κόντρα η εποχή» αλλά η πίστη τους στον Άνθρωπο παραμένει ζωντανή. Σε αυτόν πιστεύουν και σε αυτόν απευθύνονται. Γι’ αυτόν τραγουδούν και γι’ αυτόν επιστρέφουν στη σκηνή το καλοκαίρι του 2022.
Η ζωή αναδύεται και πάλι, ανανεωμένη και δυνατή. Οι παρέες κάνουν σχέδια ξανά, ημερομηνίες σημειώνονται, αποδράσεις προγραμματίζονται. Η μέρα μεγάλωσε και η μουσική επιστρέφει ζωντανά.
Και οι Πυξ Λαξ μας σπρώχνουν έξω από το σπίτι…πυξ λαξ, και μας προσκαλούν σε ένα γιορταστικό καλοκαίρι.
Όπου υπάρχουν Άνθρωποι, θα υπάρχει και η μουσική.
Και οι ΠΥΞ ΛΑΞ θα είναι εκεί!

Η προπώληση συνεχίζεται
Σημεία Προπώλησης:
- Ηλεκτρονικά: viva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/pyks-laks-2022/
- Τηλεφωνικά: 11876
- Σε όλα τα Viva Spots: (Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)
- Δίκτυο Public: Public on line: http://tickets.public.gr/ και Kαταστήματα Public: https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Καθαρά Δευτέρα: Όλα όσα ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα για την «αργία»
- Τώρα ιδρώνει: Η φωτογραφία του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου μετά τη σύλληψή του έγινε «έργο τέχνης» στο Λούβρο
- Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ – 600 μολύβια και 10 ποιήματα: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
- Ελ Μέντσο, ο βαρόνος που μετέτρεψε ένα καρτέλ ναρκωτικών σε κρατικό μηχανισμό – Η ιστορία του, η οικογένειά του και ο Τραμπ
- Πώς γιορτάζουν τα Κούλουμα οι δήμοι – Οι εκδηλώσεις από το λόφο Φιλοπάππου και τη Φρεαττύδα έως τη Θεσσαλονίκη
- Tο παράδειγμα της Ρόμα και τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν για τον Ολυμπιακό (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442