Πολωνές σπουδάστριες υλοποίησαν την πρακτική τους στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνου
Ήρθαν ως φοιτήτριες, αναχώρησαν ως «πρέσβειρες» του Ρεθύμνου για την πατρίδα τους. Ο λόγος για τις κοπέλες που ήρθαν από την Πολωνία για να κάνουν πρακτική στο γραφείο τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης.
Στο πλαίσιο του προγράμματος του Πανεπιστημίου Κρήτης, επτά σπουδάστριες από την Πολωνία, υλοποίησαν την πρακτική τους άσκηση στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, στη διάρκεια των τριών τελευταίων εβδομάδων.
Οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο Μουσείο Λύρας και σε άλλα σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος της πόλης και του νομού Ρεθύμνης.
Το συγκεκριμένο project θα παρουσιαστεί σε σχολεία της Πολωνίας και θα προβληθεί και σε ιστοσελίδες πολλών χωρών.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους και των προγραμματισμένων επισκέψεων, ο Δήμος Ρεθύμνου προωθήθηκε στη Πολωνία μέσω των αναρτήσεων στα social media από τις φιλοξενούμενες. Οι φοιτήτριες θα γίνουν πρέσβειρες του Ρεθύμνου στη χώρα τους μεταφέροντας, όπως χαρακτηριστικά είπαν, τη ρεθεμνιώτικη ταυτότητα και όλες τις δράσεις του τόπου μας, όπως ακριβώς τις βίωσαν.
Το Γραφείο Τουρισμού θα παραμείνει σε συνεχή επαφή μαζί τους, με στόχο την προβολή και την επικοινωνία της περιοχής στην Πολωνία.
Στις φοιτήτριες απονεμήθηκαν Πιστοποιητικά Συμμετοχής στο project στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης από την Αντιδήμαρχο Ρεθύμνης, κα Πέπη Μπιρλιράκη.

- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα
- Πώς μπορεί η άσκηση να επηρεάσει τη δουλειά μας;
- Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη – Τι θα γίνει στην Αττική
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς «τρώει» τα θεμέλια της ευρωπαϊκής παραγωγής τροφίμων και οχημάτων
- Νοιώθεις πάντα ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ίσως πρέπει να σταματήσεις να καταστροφολογείς
- Τι είναι το κίνημα Chabad-Lubavitch με το οποίο συνδέθηκε το όνομα του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Ξέχνα την απιστία: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ένα ζευγάρι μπορεί να πάρει διαζύγιο
- Στενά Ορμούζ: Παράκαμψη με… φορτηγά για μεταφορά μετάλλων και καταναλωτικών αγαθών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442