Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι «χειροπέδες» και ο καθοριστικός Μάρτιν

Οι «χειροπέδες» και ο καθοριστικός Μάρτιν

Ο Ολυμπιακός θέλει να «μπλοκάρει» Μίσιτς και Λάρκιν, ενώ καθοριστικό ρόλο στο πλάνο του Μπαρτζώκα μπορεί να έχει ο Χασάν Μάρτιν

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τον μεγάλο ημιτελικό του Final 4 κόντρα στη Εφές και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του βάζουν τις τελευταίες «πινελιές» στο πλάνο τους για την μεγάλη αναμέτρηση και όλοι βέβαια αναγνωρίζουν τη δύσκολη αποστολή που έχουν οι πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός όμως έχει αποδείξει πως είναι μια ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα και αυτό ακριβώς κάνει τους ερυθρόλευκους ικανούς για όλα.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο κόουτς του Ολυμπιακού θέλει να περιορίσει το σκοράρισμα του Μίσιτς και του Λάρκιν καθώς οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες είναι το «βαρύ πυροβολικό» της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να περάσει «χειροπέδες» στους δύο ηγέτες της τουρκικής ομάδας και γνωρίζει καλά πως αν τα καταφέρει, ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Η άμυνα λοιπόν πάνω στους δύο σκόρερ της Εφές, θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά την εξέλιξη της μεγάλης αναμέτρησης.

Είναι δεδομένο πως η άμυνα του Ολυμπιακού πρέπει να είναι πιο σκληρή από ποτέ, αλλά δεν είναι μόνο η άμυνα.

Οφείλουμε να σταθούμε σ’ έναν παίκτη που μπορεί να είναι η «αποκάλυψη» του ημιτελικού, κυρίως σε ότι αφορά την επιθετική συνεισφορά.

Ο λόγος για τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος έπαιξε μόνο στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς με τη Μονακό, αλλά όλοι αναγνωρίζουν την σημαντική συμβολή του στη νίκη που χάρισε την πρόκριση στους ερυθρόλευκους.

Ο Αμερικανός σέντερ μπορεί να παίξει πολύ καλά το pick and roll με τον Σλούκα και να «φορτώσει» με πόντους το καλάθι της Εφές.

Θα είναι ιδανικό για παράδειγμα να δούμε τον Μάρτιν να δίνει 10 πόντους στον Ολυμπιακό, γιατί όχι και περισσότερους. Σίγουρα μπορεί να το κάνει και είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως ο ίδιος δήλωσε ότι αισθάνεται καλά.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται αύριο στην «μάχη» με την Εφές και δεν χωρά αμφιβολία πως μπορεί να πάρει την πρόκριση. Χρειάζεται «καθαρό» μυαλό και μεγάλη θέληση από τους ερυθρόλευκους και αν μη τι άλλο η ομάδα του Πειραιά θα έχει ένα πολύ μεγάλο «όπλο».

Τον κόσμο της, καθώς περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα κάνουν ΣΕΦ την «αρένα» στο Βελιγράδι. Μετράει πολύ και αυτό.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024