Μπάγια Αντωνοπούλου: Θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη;
Αποκαλυπτικές δηλώσεις από τη δημοσιογράφο
Το «παρών» στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα έδωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».
Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της και απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη.
«Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να επιστρέψω σε κάτι το οποίο για μένα έχει τελειώσει γιατί έχω εξελιχθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Για μένα είναι η καλύτερη περίοδος επαγγελματικά. Νομίζω ότι μου έλειπε το ρεπορτάζ, με έχει κάνει καλύτερη δημοσιογράφο και με έχει κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου πολύ περισσότερο από ότι ένιωθα τα προηγούμενα. Η παρουσίαση, όχι, δεν μου λείπει».
Δείτε τις δηλώσεις της
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442