Ζελένσκι: Οι σύμμαχοι παραδίδουν τα όπλα που ζητήσαμε – Η Ρωσία θέλει να εισβάλει και σε άλλες χώρες
Οι σύμμαχοι παραδίδουν τα όπλα που ζήτησε το Κίεβο, ανέφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι η Μόσχα θέλει να εισβάλει και σε άλλες χώρες.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Facebook) δήλωσε σήμερα πως οι σύμμαχοι παραδίδουν εντέλει τα όπλα τα οποία ζήτησε το Κίεβο, προσθέτοντας πως αυτά θα βοηθήσουν να σωθούν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.
Εισβολή σε άλλες χώρες
Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα απόψε, ο Ζελένσκι είπε, επίσης, πως τα σχόλια που έκανε νωρίτερα χθες Παρασκευή ρώσος στρατηγός σχετικά με την ανάγκη σύνδεσης με τη Μολδαβία δείχνουν ότι η Μόσχα θέλει να εισβάλει σε άλλες χώρες.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 8 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442