Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Έφτασα τρεις φορές κοντά στο θάνατο μέσα στο 2021»
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολίασε την πολιτική, τα τηλέφωνα που έλαβε και τον κοροναϊό.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο.
Ο ίδιος μιλώντας στο Happy Day σχολίασε την πολιτική, τα τηλέφωνα που έλαβε και τον κοροναϊό.
«Όλους όσους ευεργέτησα, στα δάχτυλα του ενός χεριού ελάχιστοι σήκωσαν το τηλέφωνο να μου πούνε τι κάνεις Παναγιώτη και πως είναι η υγεία σου. Δυστυχώς έφτασα τρεις φορές κοντά στο θάνατο το ’21», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Πέρασα κοροναϊό βαρύ στο νοσοκομείο, χτύπησα με το μηχανάκι κι είχα τέσσερα πλευρά σπασμένα και ήμουν μήνες κατάκοιτος και κάηκε το αμάξι μου εν κινήσει. Ευτυχώς προλάβαμε και πεταχτήκαμε έξω. Από κανέναν δεν χτύπησε το τηλέφωνο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Δείτε το βίντεο
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442