Έξω φρενών έγινε ο Λουίς Φαν Χάαλ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας να ρίχνει τα «πυρά» του κατά της FIFA. Ο πολύπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε «σκληρή» γλώσσα, όταν ρωτήθηκε για την επιλογή της της παγκόσμιας συνομοσπονδίας να αναθέσει το Μουντιάλ στο Κατάρ.
Συγκεκριμένα, ο εκλέκτορας των Οράνιε δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Είναι γελοίο ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται στο Κατάρ. Η FIFA λέει ότι θέλει να ‘’ αναπτύξει το ποδόσφαιρο στο Κατάρ’’. Ε λοιπόν, αυτά είναι μα@@@@@. Το κάνει μόνο για τα λεφτά και τα εμπορικά της συμφέροντα. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία για τη FIFA»
Θυμίζεται ότι η εθνική Ολλανδίας έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της στην τελική φάση μέσω των προκριματικών.
Louis Van Gaal doesn’t hold back his thoughts on his Dutch side playing the World Cup in Qatar pic.twitter.com/gfUZswGxCc
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
LIVE: Βόλος – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Άρης για την 21η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ανετη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε με 2-0 επί της Σάλφορντ και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του FA Cup. Πέρασαν και οι Σαουθάμπτον, Νόριτς και Μάνσφιλντ.
Νέα πρόσωπα στην αρχική 11άδα του Άρη Φρίντεκ και Κουαμέ στο σημερινό (14/2, 20.00) παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, ενώ εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων έμεινε ο Μορόν.