Survivor: Σπάραξε στο κλάμα η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας για τους γονείς της
H παίκτρια των Διάσημων θυμήθηκε τις δυσκολίες που έχουν περάσει και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Την καρδιά της «άνοιξε» κατά τη διάρκεια του αποψινού (8/3) επεισοδίου του Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο.
Το μοντέλο και παίκτρια των Διάσημων γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια που έφυγε με την οικογένειά της από την Ουκρανία και ήρθαν στην Ελλάδα. Μίλησε για τα εμπόδια που ξεπέρασαν και έκανε ειδική μνεία στη μητέρα της.
«Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996. Ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Πρώτα ήρθε η μαμά μου, ακολούθησα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Δεν ήξερα ελληνικά. Θυμάμαι με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε κατεβάσει στη γειτονιά να με συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Έμαθα ελληνικά από τα παιδιά εκεί. Θυμάμαι να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αν εγώ είμαι μια φορά μαχήτρια, η κυρία Ναταλία είναι πολύ περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν σκέφτομαι ότι δε μπορώ να κάνω κάτι ή ότι δεν αντέχω εδώ στο Survivor σκέφτομαι και λέω στον εαυτό μου, “κοριτσάκι μου κάτσε στα αυγά σου γιατί αυτό που περνάς είναι πανηγύρι μπροστά σε αυτό που πέρασε η μαμά σου ερχόμενη στην Ελλάδα.
Ναταλία Γαβρά, η μάνα μου. Όπως είχε πει και μια γυναίκα… η “αχίλλειος πτέρνα” μου. Δεν είμαστε δεμένες απλά, όχι απλά είμαστε κολλητές, περνάμε πάρα πολύ χρόνο παρέα. Δε μπορώ να πω ότι είχαμε πολύ δύσκολο οικονομικά προβλήματα. Ένα πιάτο είχαμε να το φάμε, ρεύμα είχαμε, νερό είχαμε, κρεβάτι είχαμε. Για μένα αυτά είναι τα βασικά, αν δεν έχεις αυτά τότε έχεις δύσκολα παιδικά χρόνια».
«Οτιδήποτε και να κάνω το κάνω για τη μαμά μου. Τη σέβομαι σαν άνθρωπο, είναι το παράδειγμά μου, η δύναμή μου. Είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου… Προτιμώ να πάω διακοπές με τη μάνα μου παρά με οποιαδήποτε φίλη μου. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω, ήρθε εδώ όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για δυο χρόνια έμενα με τον μπαμπά στην Ουκρανία και τα έχτισε όλα μόνη της με μια ραπτομηχανή. Θέλω απλά να βγάλω λεφτά έτσι ώστε σε μερικά χρόνια η κυρία Ναταλία να πάει στην Αιδηψό και να κάνει μόνιμα διακοπές και να μου εκτρέφει λαχανικά και φράουλες. Αυτό είναι το όνειρό της», κατέληξε.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Η ιστορική μνήμη είναι ο οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου»
- Η Αντέλ στο καστ, τα γυρίσματα στη Ρώμη – Όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία του Τομ Φορντ
- Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο στην Κορίνθου-Πατρών – Διακοπή κυκλοφορίας
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 25η Μαρτίου
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς ενιαίο κόμμα και απόρριψη κάθε συνεργασίας με τη ΝΔ
- O 19χρονος γιος της Σάρον Στόουν αποκαλύπτεται – Χαλαρές στιγμές για τη μαμά, τον Κουίν και τον σκύλο
- Ουίπετ: Ο σκύλος που ταιριάζει σε κάθε οικογένεια
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442