Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε»
Η αγαπημένη ηθοποιός ευγνωμονώ το Θεό για τη Μουρμούρα
Η Ελένη Κοκκίδου αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της πριν από μερικά χρόνια.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο Enjoy και ανέφερε ότι ήταν ανακουφιστική η πρώτη καραντίνα καθώς κατάφερε λίγο να ξεκουραστεί.
Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα
Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για μένα αυτό ήταν πολύ περίεργο, έως και ανακουφιστικό. Έπειτα από πολύ καιρό ξεκουράστηκα, πέσανε οι ρυθμοί, κοιμήθηκα κι έκανα την καραντίνα χωρίς άγχος. Τότε ήταν όλα πρωτόγνωρα, έβλεπα και όλα αυτά τα φέρετρα και τις νοσηλείες στην Ιταλία και τρομοκρατήθηκα.
Δεύτερη καραντίνα δεν έκανα, γιατί οι τηλεοπτικές σειρές και τα γυρίσματα δεν σταμάτησαν. Αυτό σου έδινε μια ελευθερία, αλλά πλέον, όταν άκουγες για τόσους νεκρούς καθημερινά, για χιλιάδες κρούσματα, η ψυχολογία ήταν άσχημη. Εν τω μεταξύ στα 40 μου έπαθα μια βαριά πνευμονία. Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε. Ευτυχώς ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου. Μεγάλο το σοκ απ’ όπου κι αν το πάρεις, από τις μεταλλάξεις, τον εγκλωβισμό, τους εμβολιασμούς, τα κλειστά μαγαζιά, τα θέατρα, τη ζωή χωρίς μουσική.
Από όπου και να το πάρεις, δεν περάσαμε μια ευτυχισμένη περίοδο και συνεχίζουμε με τη μάσκα παντού. Ευγνωμονώ τον Θεό για τη Μουρμούρα. Το ότι πήγαινα στη δουλειά μου μαζί με κάτι βόλτες στη φύση ήταν η διέξοδός μου. Από εκεί και πέρα, ήμουν και είμαι σε εγρήγορση για το τι συμβαίνει γύρω μας. Δύσκολη η επιβίωση για όλους μας, αλλά δεν πρέπει να επικρατήσει ο διχασμός στην κοινωνία μας.
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442