Ταλιμπάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Λύστε τις διαφορές με ειρηνικό τρόπο
Τι λέει στο twitter o εκπροσώπου του Αφγανικού υπουργείου ΕΞωτερικών
Με τις ρωσικές δυνάμεις να βρίσκονται σε απόσταση 10 χλμ. από το Κίεβο, οι Ταλιμπάν, οι οποίοι ανέλαβαν τον έλεγχο του Αφγανιστάν μετά την αποχώρηση των δυνάμεων των ΗΠΑ, ζήτησαν αυτοσυγκράτηση και εξέφρασαν ανησυχίες για την «πραγματική πιθανότητα απωλειών αμάχων» σε δήλωση την Παρασκευή.
«Το Ισλαμικό Εμιράτο κάνει έκκληση για αυτοσυγκράτηση και από τα δύο μέρη. Όλες οι πλευρές πρέπει να σταματήσουν να παίρνουν θέσεις που θα μπορούσαν να εντείνουν τη βία», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο κάλεσε και τις δύο πλευρές να επιλύσουν τη σύγκρουση μέσω διαλόγου.
Statement concerning crisis in #Ukraine pic.twitter.com/Ck17sMrAWy
— Abdul Qahar Balkhi (@QaharBalkhi) February 25, 2022
- Λαμία: Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα
- Η Stephanie Cavalli και ο θαυμασμός – Tο 50χρονο μοντέλο που ανοίγει τα σόου της Chanel
- Όταν ένας σεισμός άλλαξε την ιστορία του πετρελαίου
- Φοβερός Ράιαν Ρέινολντς: Περιέγραψε σε ρόλο… δημοσιογράφου τη νίκη της Ρέξαμ (vid)
- Κρήτη: Ανήλικη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Δέκα συλλήψεις
- Θεσσαλονίκη: 22χρονος οδηγούσε με 179 χλμ/ώρα ενώ το όριο ταχύτητας ήταν 90
- Μοντέλο εκθέτει τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν είναι ο Άγιος που όλοι πιστεύουν» (pic)
- Γιατί τα βραβεία Όσκαρ λέγονται «Όσκαρ»;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)




























































![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442