Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν ό,τι είχαν ενώ επισήμανε πως η Ένωση δεν παίρνει αυτό που αξίζει τα τελευταία χρόνια.
Όσα είπε ο Γιαννίκης:
«Ηρθαμε εδώ μετά από άσχημα αποτελέσματα με στόχο τη νίκη να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.
Στη δουλειά μας κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα. Όμως τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει αυτό που της αξίζει».
Για το γκολ του Ολυμπιακού: «Δεν αξιοποιήσαμε τις δικές μας στατικές φάσεις, ο Ολυμπιακός τις αξιοποίησε. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε και τις αντεπιθέσεις μας».
Αν δημιουργεί νέα πίεση στην ομάδα αυτή η ήττα: «Δεν βοηθάει η ήττα σίγουρα».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.