Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευ-Γκάρι-στα νέα για τον Μαρτίνς

Ευ-Γκάρι-στα νέα για τον Μαρτίνς

Αποδείχθηκε (και) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πως ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι εξτρέμ που πατάει στην περιοχή και έχει την ποιότητα για να τελειώσει τις φάσεις.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο ματς με τον Παναιτωλικό, με τους ερυθρόλευκους να βγάζουν πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Ειδικά στο επιθετικό σκέλος οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια του Γενάρη και αυτό ήταν ένα καλό νέο για τους πειραιώτες.

Αναμφίβολα τα «φώτα» πέφτουν στον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και έδειξε ότι μπορεί να δώσει πολλά στους πρωταθλητές.

Ο Ροντρίγκες πέτυχε δύο από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στην περιοχή του Παναιτωλικού.

Τα νέα λοιπόν είναι ευ-Γκάρι-στα για τον Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο 31χρονος ακραίος επιθετικός μπορεί να προσφέρει τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία.

Αποδείχθηκε (και) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πως ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι εξτρέμ που πατάει στην περιοχή και έχει την ποιότητα για να τελειώσει τις φάσεις.

Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που το έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, ειδικά στην παρούσα φάση, με την επιστροφή του διεθνούς άσου από το Κόπα Άφρικα να «λύνει τα χέρια» του Πορτογάλου προπονητή των ερυθρόλευκων.

Το ζητούμενο βέβαια είναι να συνεχίσει ο Ροντρίγκες σε αυτούς τους ρυθμούς, με τον Μαρτίνς να ποντάρει πολλά στον έμπειρο εξτρέμ για την συνέχεια.

Αυτό άλλωστε επισήμανε με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και ο ίδιος ο παίκτης, καθώς αυτό που έχει σημασία είναι να βρει τον σωστό ρυθμό ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού.

Βεβαίως έχει ιδιαίτερη σημασία ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός βρήκε δύο γκολ στα πρώτα τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης.

Εντάξει, είναι προφανές ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει σε… κάθε παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός οφείλει να μπαίνει δυνατά σε κάθε του παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Να δείχνει δηλαδή στον αντίπαλό του από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ότι είναι αποφασισμένος να πιέσει για το γρήγορο γκολ.

Αυτό ακριβώς έκανε στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά και είναι προφανές πως η άμυνα του Παναιτωλικού αιφνιδιάστηκε.

Η επιστροφή παικτών από το Κόπα Άφρικα, όπως επίσης και οι μεταγραφικές κινήσεις (Καρβάλιο και Φαντιγκά) θα δώσουν στον Μαρτίνς πολλές λύσεις για την μεσαία γραμμή και τα άκρα της επίθεσης κι αυτό είναι κάτι που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τους ερυθρόλευκους.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024