Βρετανία – Κανένα νέο μέτρο πριν την Πρωτοχρονιά
Η παραλλαγή Όμικρον ευθύνεται για περίπου το 90% των κρουσμάτων στην Αγγλία
Η βρετανική κυβέρνηση διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν θα επιβληθούν νέοι περιορισμοί στην Αγγλία πριν από τη νέα χρονιά λόγω της Covid-19.
Από του χρόνου
Ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ είπε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της παραλλαγής Όμικρον εντός των επόμενων ημερών.

«Όταν θα μπούμε στη νέα χρονιά, ασφαλώς θα δούμε τότε αν χρειάζεται να λάβουμε περαιτέρω μέτρα», πρόσθεσε.
Στο 90% των κρουσμάτων
Σύμφωνα με τον Τζάβιντ, η παραλλαγή Όμικρον ευθύνεται για περίπου το 90% των κρουσμάτων στην Αγγλία.

Ο υπουργός προέτρεψε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την Πρωτοχρονιά.
- Οι αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων
- Όλα όσα δεν κατάλαβε ο Τζέφρι Έπσταϊν για την «Λολίτα» του Βλαντίμιρ Ναμπόκοφ
- Δέκα παράξενες συνήθειες που «φωνάζουν» ευφυΐα
- Οι 17 φορές που η Νταϊάν Ουόρεν δεν άκουσε το όνομά της στα Όσκαρ
- «Άνθρακες ο θησαυρός» των ακριβών φαρμάκων στο φαρμακείο της γειτονιάς
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ο στασιμοπληθωρισμός «χτυπά» την πόρτα της ελληνικής οικονομίας
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Τα 9 κενά στην έρευνα
- Πυρηνικά όπλα ως «ασπίδα επιβίωσης»; – Πώς ο πόλεμος κατά του Ιράν μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ (για όλους)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442