Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας περνούν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους μαζί με τον γιο τους.
Ο μικρούλης έγινε ενός και περνάει υπέροχα τα πρώτα του γενέθλια.
Στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βάφτισαν τον γιο του στην Πάτμο δίνοντας στον μικρό τους το όνομα, Παναγιώτης – Αντώνιος.
Ανήμερα Χριστουγέννων και η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασαν φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια του γιου της.
«Είσαι ο ήλιος μου, το φεγγάρι μου και όλα μου τα αστέρια», έγραψε στα Αγγλικά η παρουσιάστρια, ενώ δημοσίευσε μια δεύτερη φωτογραφία από την πρώτη τούρτα του μικρού της με τον Spiderman.
Φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια του Παναγιώτη – Αντώνη ανέβασε και ο Βασίλης Κικίλιας: «Χρόνια πολλά αγόρι μου γλυκό», έγραψε για τα πρώτα γενέθλια του γιου του.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας