Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Θεοφάνους - Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό πόσο και το μετάνιωσα

Γιώργος Θεοφάνους – Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό πόσο και το μετάνιωσα

O τραγουδοποιός μίλησε για μια συνεργασία που τον έφερε σε δύσκολη θέση

Ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στις αμοιβές που λαμβάνει από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών που έχει γράψει αλλά και με ποιον τραγουδιστή θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά.

Ο τραγουδοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε: «Με τον Γιάννη Πάριο έχω μεγάλο απωθημένο. Ένα τραγούδι κυκλοφορήσαμε όλο κι όλο. Είχαμε λίγο διαφωνία με τον στίχο και θα έπρεπε κι εγώ να κάνω λίγο πίσω. Είναι ο Πάριος, θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω. Βεβαίως, το έχω μετανιώσει».

Στην συνέχεια μίλησε για τα χρήματα που λαμβάνει από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών. Όπως είπε, στο παρελθόν είχε ενδώσει σε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, για το οποίο τελικά και μετάνιωσε.

«Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό ποσό και το μετάνιωσα, γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο, ένιωθα ότι ο άλλος με έχει εξαγοράσει και με έκανε ό,τι ήθελε. Ήταν τραγουδιστής που είχε ήδη καριέρα και πήγε ακόμα καλύτερα. Εγώ, όμως, πλήρωσα χρέη με αυτά τα χρήματα. Δυστυχώς, τα δικαιώματα που παίρνουμε είναι ελάχιστα. Αν κυκλοφορούσαμε στο εξωτερικό την Κόκκινη Γραμμή θα ζούσαν και τα τρισέγγονά μου. Από τους 15.000 δημιουργούς που είμαστε στην Ελλάδα, οι 10 παίρνουμε περίπου 20.000 τον χρόνο. Ποιος θα ζήσει με 20.000 τον χρόνο;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024