Ο Πορζίνγκις «ισοπέδωσε» τον Άλεν στην κορυφή του Top10 (vid)
Ο Πορζίνγκις έδειξε ότι δεν σουτάρει μόνο τρίποντα, αλλά το έχει και με τα καρφώματα, παίρνοντας την πρώτη θέση στο Top10, με φοβερό τελείωμα ατο πρόσωπο του Άλεν.
Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έχει ακούσει πολλές φορές ότι είναι «soft» και ότι παίζει μόνο στην περιφέρεια, αποφεύγοντας τις επαφές.
Τα ξημερώματα δε φοβήθηκε να επιτεθεί κατά μέτωπο, έχοντας να αντιμετωπίσει τον Τζάρετ Άλεν. Προσποίηθηκε, πήρε τα βήματα και έκανε ένα τρομερό poster κάρφωμα, παίρνοντας και την πρώτη θέση στο Top10.
Αμέσως πιο κάτω βρίσκονται οι Σενγκούν και ΝτεΡόζαν, που έκαναν φιλότιμες προσπάθειες, όμως δεν κατάφεραν να «ρίξουν» τον Λετονό από την κορυφή.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.