Εκτός πλατό βρέθηκε απόψε η Κυβέλη στο GNTM, καθώς αντιμετώπισε ένα θέμα υγείας και χρειάστηκε να κάνει μία μικρή επέμβαση.
Η ίδια βγήκε σε σύνδεση με τον γιατρό της, όπου ενημέρωσε τους κριτές για την κατάσταση της υγείας της: «Η Κυβέλη δυστυχώς έπρεπε να λείπει από το πλατό σήμερα. Έπρεπε να υποβληθεί σε μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά κι η μετεγχειριτική της πορεία είναι ομαλή. Το βράδυ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι κοντά σας για να συνεχίσει στον διαγωνισμό. Από αύριο μπορεί να υποβληθεί σε όποια δοκιμασία θέλετε».
Τέλος καλό, όλα καλά για την Κυβέλη, που θα είναι κανονικά στον διαγωνισμό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας