Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (22/11, 18:00) για την 10η αγωνιστική της Superleague με το παιχνίδι να διεξάγεται στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο στο Βόλο.
Η αποστολή της Λαμίας ταξίδεψε κανονικά στο Βόλο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που είχε βρεθεί στην ομάδα, όλοι βρίσκονταν εν αναμονή των αποτελεσμάτων των νέων τεστ, ώστε να γίνει γνωστό αν θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι ή όχι.
Τα αποτελέσματα των νέων τεστ έδειξαν ότι δεν υπάρχει κανένα νέο θετικό κρούσμα στην ομάδα πλην του ενός που είχε βρεθεί τις προηγούμενες μέρες. Έτσι και αλλιώς ο ποδοσφαιριστής που είχε βρεθεί θετικός δεν έχει ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή και έχει τεθεί σε καραντίνα.
Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στην διάθεση τους ανέτοιμους Ρόμανιτς, Νούνιες, Καραμάνο και Μανουσάκη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.