Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουρίνιο – «Πρέπει να αγοράσω παπούτσια στον Φέλιξ»

Μουρίνιο – «Πρέπει να αγοράσω παπούτσια στον Φέλιξ»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε μετά τη νίκη της Ρόμα επί της Τζένοα (0-2) και τόνισε ότι πρέπει να αγοράσει παππούτσια στον Φέλιξ Αφένα-Γκιάν, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Έπειτα από τη νίκη της Ρόμα επί της Τζένοα (0-2) ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως πρέπει να αγοράσει παππούτσια στον Φέλιξ Αφένα-Γκιάν, καθώς του το είχε υποσχεθεί.

Ο 18χρονος επιθετικός μπήκε στο 75ο λεπτό στο ματς και με δύο δικά του γκολ «καθάρισε» για τους «τζιλαρόσι» και ο Πορτογάλος τεχνικός τον αποθέωσε με έναν ξεχωριστό τρόπο.

«Έτρεξε προς τα μένα μετά από το δεύτερο γκολ επειδή του είχα υποσχεθεί πως θα του αγοράσω ένα ζευγάρι παπουτσιών που του αρέσουν πολύ και είναι πολύ ακριβά, κοστίζουν γύρω στα 800 ευρώ Ήρθε προς τον πάγκο για να μου θυμίσει την υπόσχεση που είδα δώσει. Το πρωί της Δευτέρας θα πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα για να του αγοράσω τα παπούτσια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «special one» και πρόσθεσε:

«Όταν η Τζένοα κλείστηκε ακόμα περισσότερο στα καρέ της σκέφτηκα πως ο Φέλιξ είχε το κατάλληλο προφίλ παίκτη για να τους δημιουργήσει προβλήματα, όπως είχε κάνει και στα παιχνίδια με Κάλιαρι και Μίλαν. Μας βοήθησε πάρα πολύ, ωστόσο όλη η ομάδα έπαιξε καλά».

Από την πλευρά του ο Γκανέζος άσος δήλωσε: «Αφιερώνω τα γκολ μου στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή και κυρίως στη μητέρα μου που είναι στην Γκάνα και την αγαπώ πολύ. Ο Μουρίνιο είναι μεγάλος προπονητής, με βοηθάει να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα και τον ευχαριστώ για αυτό».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024