Tαυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δυο άτομα για την αποτρόπαια πράξη δολοφονίας τριών σκύλων που συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή των Πηγαδίων Ξηρομέρου.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, για την υπόθεση συνελήφθη αντρόγυνο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο συνελήφθησαν σε χωριό του Ξηρομέρου, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος , ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν, πυροβόλησαν, από κοινού, με κυνηγητικό όπλο τρία ημίαιμα κυνηγετικά σκυλιά, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός τους.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων των συλληφθέντων προέκυψε ότι κατείχαν παράνομα το κυνηγητικό όπλο.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.