Η 30χρονη Ρουμάνα επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 7-6) επί της Βερόνικα Κουντερμέτοβα και θα αντιμετωπίσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με τη νικήτρια να περνά στους ημιτελικούς της Μόσχας.
Η πρώην κορυφαία τενίστρια του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ, θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον προημιτελικό του Kremlin Cup, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής (22/10) περίπου στις 5 (ώρα Ελλάδας).
Η 30χρονη Ρουμάνα, κάτοχος δύο τίτλων Grand Slam και νο19 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 7-6) επί της Ρωσίδας, Βερόνικα Κουντερμέτοβα και θ’ αντιμετωπίσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με τη νικήτρια να περνά στους ημιτελικούς.
Σάκκαρη και Χάλεπ δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο tour, ενώ η αθλήτρια που θα επικρατήσει θα παίξει με μία εκ των Αρίνα Σαμπαλένκα ή Εκατερίνα Αλεξάντροβα. Το άλλο ζευγάρι θα προκύψει από τις αναμετρήσεις, Βοντρούσοβα-Παβλιουτσένκοβα και Κονταβέιτ-Μουγουρούθα.
Η έκπληξη έγινε στους άνδρες, όπου ο επικεφαλής του ταμπλό και νο6 του κόσμου, Αντρέι Ρούμπλεφ, ηττήθηκε με 2-1 (5-7, 7-6, 6-3) από τον Αντριάν Μαναρινό, ο οποίος στην φάση των «8» του ρωσικού τουρνουά θα παίξει με τον Ρικάρντας Μπεράνκις.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με τον Βεζένκοφ να έχει 23 πόντους, από 15 ο Τζόουνς και ο Πίτερς και 13 ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Μαρούσι (Περάντες 16π) με 104-89. Πλέον εστιάζει στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.