Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια των κιλών της.
Η Ξανθή Τζερεφού χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν έχω μετρήσει πόσα κιλά έχω χάσει. Δεν είχα κάποιο θέμα υγείας, είμαι μια χαρά. Ήμουν πάντα πολύ αδύνατη και μετά είχα θέματα με το στομάχι μου και τα κιλά έφυγαν από μόνα τους δεν έκανα κάτι εγώ”.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας