Αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού από τον Γιώργο Τσούλη
Ιδανική συνταγή για το Σαββατοκύριακο και όλη την οικογένεια
Με ένα νόστιμο φαγητό υποδέχθηκε το Σάββατο η παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι«, με τον σεφ Γιώργο Τσούλη να βάζει σε πειρασμό την Σίσσυ Χρηστίδου με μια ακόμα νόστιμη συνταγή του.
Ο σεφ της εκπομπής μαγείρεψε αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού, ένα φαγητό αρκετά γρήγορο και πεντανόστιμο.
Σύμφωνα με τον γνωστό σεφ, ο κιμάς πρέπει να είναι μισός μοσχαρίσιος και μισός χοιρινός: αυτό θα δώσει γεύση και το λίπος του χοιρινού θα κάνει τα κεφτεδάκια πιο αφράτα.
Παράλληλα, η σος γιαουρτλού αφαιρεί την λαδίλα του τηγανιού, ενώ δίνει και μια ξεχωριστή γεύση!
Μετά το τηγάνισμα, και πριν μπουν στο γιαούρτι, τα κεφτεδάκια θα μπουν στην κόκκινη σάλτσα.
Το συγκεκριμένο φαγητό σερβίρεται είτε με πατάτες και πίτες είτε με πιλάφι.
Καλή σας όρεξη!
Δείτε εδώ τον σεφ να παρουσιάζει την συνταγή του:
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442