Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Το ότι βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βάλουμε λίγη… γλύκα στο τραπέζι μας. Για αυτό και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοίμασε μια συνταγή πεντανόστιμη και εύκολη, ότι πρέπει για τα γιορτινά τραπέζια που θα ακολουθήσουν.
Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA Buongiorno, παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε μια συνταγή για μωσαϊκό σοκολάτας με κουβερτούρα και φιστίκια.
Λίγα υλικά, απλά βήματα και μέσα σε λίγη ώρα έχουμε μια υπέροχη συνταγή.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα. Μόλις το βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο, το κακάο, την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια βάζουμε ξανά την κατσαρόλα στη φωτιά, ρίχνουμε λίγο κονιάκ και μετά προσθέτουμε τα μπισκότα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όσο είναι στη φωτιά.
Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, το ρίχνουμε σε ένα ταψάκι και στο τέλος προσθέτουμε από πάνω τα φιστίκια, ώστε να βουλιάξουν σιγά σιγά μέσα στη σοκολάτα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες (από 3 έως 4) και η συνταγή είναι έτοιμη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!