Αποκλειστικό Πάμε Δανάη! – Παντρεύονται Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας
Το ερωτευμένο ζευγάρι πρωταθλητών, ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη στιγμή στην κοινή ζωή του
Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν το ερχόμενο Σάββατο η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε γνωστή η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη!.
Το ζευγάρι των ελλήνων πρωταθλητών μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση δυο κοριτσιών, έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο πλέον και μετά από αρκετές αναβολές λόγω κοροναϊού είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο.
Οι δυο τους τον περασμένο Αύγουστο βάπτισαν τις δυο κορούλες τους τη μικρή Σοφία και την Ελένη ενώ τώρα οδεύουν στην πραγματοποίηση ενός ακόμα μυστηρίου.
Ήταν επιθυμία και των δυο να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος ωστόσο ήθελαν πρώτα να έχει ολοκληρώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας τις υποχρεώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
- «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»: 8 επιπλέον παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις
- The Expla-in Project | Τζέφρι ‘Eπσταϊν: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα;
- Ποιες χώρες εκδίδουν τα περισσότερα διαβατήρια σε «πολίτες εκτός ΕΕ»; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Πάσχα: Σήμερα η «μεγάλη έξοδος» – Γεμάτα φεύγουν τα πλοία
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442