Η Έλενα Χριστοπούλου με το γνωστό της επικριτικό ύφος αλλά και το χιούμορ της σχολιάζει τις γυναίκες που το παρακάνουν με το… photoshop.

Η ίδια ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα social media συνειδητοποίησε ότι πάρα πολλές γυναίκες επεξεργάζονται παραπάνω από ότι χρειάζεται τις φωτογραφίες τους.

Αρκετές φορές χωρίς να είναι απαραίτητο οι γυναίκες κυρίως, αλλά και οι άνδρες, μπαίνουν στη διαδικασία να βελτιώσουν μια φωτογραφία τους με αποτέλεσμα να μοιάζουν παραμορφωμένοι.

Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία της την οποία είχε επίτηδες επεξεργαστεί και αυτοσαρκάστηκε γράφοντας: «Εγώ είμαι εδώ λένε, που μάλλον έχω πάθει σοκ από τα 986 τσιμπήματα από μέλισσες που είχαν την νόσο των τρελών αγελάδων».

Η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω κάτι… λίγο με το photoshop… Κάποιες κοπέλες, μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία, έχετε κάποιο πρόβλημα; Έχετε κάποια πάθηση; Βλέπω πράγματα τερατώδη στο Instagram. Άλλο το βαφόμαστε, άλλο το είμαστε άβαφες, άλλο ένα φιλτράκι νορμάλ. Λίγο τις ρυτίδες να τις λυάνει. Το καταλαβαίνω, αλλά η παραμόρφωση είναι λίγο περίεργη για τον κόσμο. Σκέφτομαι ότι ο καθένας έχει τις ανασφάλειές του, το καταλαβαίνω, εντάξει. Αλλά μήπως κάνει κακό στον εαυτό μας να νομίζουμε ότι είμαστε κάτι άλλο;».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο