Δύσκολες είναι οι μέρες αυτές για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η παρουσιάστρια τις προηγούμενες μέρες έχασε τον πατέρα της και έχει βυθιστεί στο πένθος. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει να τον αγαπά όπως έκανε και όταν ήταν στη ζωή.

Σήμερα, η ίδια έκανε μία ανάρτηση στο Instagram περιγράφοντας πόσο δυσάρεστα βίωσε τον θάνατό του. Γράφει στη λεζάντα:

«Ξύπνησα από έναν εφιάλτη χθες το βράδυ. Ονειρεύτηκα ότι ο πατέρας μου πέθανε και έπρεπε να πάω σε ένα σκοτεινό υπόγειο για να βρω κάτι ζεστό να φορέσω για την κηδεία του. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι ο εφιάλτης μου ήταν πραγματικός, αλλά ο ήλιος έλαμπε και τα πουλιά τραγουδούσαν. Ο τελευταίος μας αποχαιρετισμός στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου σήμερα ήταν σαν τον πατέρα μου – ελαφρύς και αγαπησιάρικος. Ευχαριστώ αγαπητέ Μητροπολίτη Σκανδιναβίας Κλεόπα για την όμορφη δοξολογία και τελετή.

Μετά την εκκλησία πήγαμε στο νεκροταφείο στη Σπόνγκα όπου ξεκουράζεται η μητέρα του πατέρα μου – η γιαγιά μου – και πολλοί άλλοι φίλοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς που παραβρέθηκε σήμερα, που έστειλε λουλούδια και μηνύματα. Με κρατήσατε τις τελευταίες 10 ημέρες. Να ζήσετε μακρά, με αγάπη και ευτυχία. Να θυμάστε ότι όλα όσα κάνουμε έχουν σημασία. Σήμερα πολλοί φίλοι του πατέρα μου μοιράστηκαν ιστορίες για τη γενναιοδωρία, την αλληλεγγύη και τη ζωντάνια του.

Ήταν ένας εργάτης που λειτουργούσε σαν βασιλιάς. Ήταν φτωχός και ένιωθε πλούσιος. Ας αναπαυθεί στην εξουσία. Αθάνατος στην καρδιά και το μυαλό μας. Παντοτινός στις ψυχές μας. Καλό ταξίδι μπαμπάκα. Αιώνια η μνήμη σου».

Η ανάρτησή της

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει το θάνατό του στις 16 Αυγούστου μέσω των social media. «Με περίμενε. Πέταξα στην αγκαλιά του. Του τραγούδησα. Του είπα πόσο τον αγαπώ. Τον ευχαρίστησα που μου έδωσε ζωή και τόσα μαθήματα. Έπαιξα την αγαπημένη του μουσική και προσευχήθηκα για αυτόν. Και τότε έφυγε. Στις  18.26 στις 15 Αυγούστου 2021. Ο πατέρας μου. Το φως μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο