Δολοφονία 39χρονου στην Κρήτη – Ομολόγησε συνεργάτης του κτηνοτρόφου
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, πριν λίγο ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της εκτέλεσης ο Ρουμάνος που το θύμα απασχολούσε στα πρόβατά του και ο οποίος διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της στυγερής εκτέλεσης του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, πριν λίγο ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της εκτέλεσης ο Ρουμάνος που το θύμα απασχολούσε στα πρόβατά του και ο οποίος διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας.
Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους ο Ρουμάνος φέρεται να επικαλέστηκε ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια.
Να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος είχε ισχυριστεί ότι δέχτηκε κι αυτός πυρά από τον δολοφόνο του αφεντικού του, επιχείρησε δηλαδή να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών, παρουσιάζοντας και τον εαυτό του ως θύμα.
Τα λεγόμενα του δεν φαίνεται να έπεισαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, που τον έθεσαν υπό στενό κλοιό από την πρώτη στιγμή.
Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια του παιδιού του
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο άνδρας -κτηνοτρόφος στο επάγγελμα- μόλις είχε γυρίσει από το σουπερμάρκετ και καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του μαζί με το παιδί του.
Οι δράστες, οι οποίοι τον είχαν παρακολουθήσει, τον πυροβόλησαν πέντε φορές μπροστά στα μάτια του παιδιού του.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, νωρίτερα είχαν πυροβολήσει ένα ρουμάνο εργάτη σε ποιμνοστάσιο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του θύματος.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες ενώ υπάρχουν φόβοι για βεντέτα.
- Πανσέληνος Μαρτίου: Απόψε το «Ματωμένο Φεγγάρι» – Πού θα είναι ορατή
- Tι έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην επιστροφή του στην δράση (vid)
- Patriot: Μεταφέρεται συστοιχία στην Κάρπαθο
- Μπακς – Σέλτικς 81-108: Νέα βαριά ήττα για το Μιλγουόκι στην επιστροφή του Αντετοκούνμπο
- Κατασκοπεία στη Σούδα: Βρέθηκε κρυπτογραφημένο λογισμικό στο κινητό του Γεωργιανού
- O Λίνεκερ αποθέωσε τον Μπρούνο Φερνάντες
- Έκλεισαν τα Στενά του Ορμούζ – Ποιες χώρες θα επηρεαστούν περισσότερο
- «Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο»: Με τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά στο θέατρο 104
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442