Χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του περνάει αυτό το διάστημα ο 7χρονος Σπύρος Ντόυγιας που έκλεψε τις εντυπώσεις ως εγγονός του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες.
Σε λίγες μέρες ο νεαρός ηθοποιός θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου, για να ολοκληρώσει την συμμετοχή του στην σειρά.
Το σενάριο του τρίτου κύκλου θέλει μετά από τα πρώτα επεισόδια τον μικρό Σέργιο Σεβαστό να φεύγει στο Παρίσι όπου ζει η θεία του Πηνελόπη και έχει γίνει εισαγγελέας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης της σειράς θέλουν προς το τέλος του τρίτου κύκλου, τον Σέργιο Σεβαστό να επιστρέφει στο Διαφάνι έφηβος πια και να εξιστορεί το φινάλε της ιστορίας στην αγαπημένη του. Ο ρόλος του μικρού Σέργιου Σεβαστού στον τρίτο κύκλο θα είναι μικρότερος. Όσον αφορά τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον ενήλικο πια εγγονό του Δούκα Σεβαστού, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αν και τα δοκιμαστικά έχουν γίνει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας