Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση είναι ειλικρινής μόνο όταν χρησιμοποιεί «πακιστανικά» τηλέφωνα
«Περιμένουμε να μας εξηγήσει πώς η νέα έκρηξη της πανδημίας συμβαδίζει με το κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών. Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής για την αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολιασμού» επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τη δήλωση-απάντηση της Αρ. Πελώνη στον Αλ. Τσίπρα
Να διαβάζει τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης κάλεσε την κυβερνητική εκπρόσωπο ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στην δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη για το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα υπέρ του εμβολιασμού.
Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής
«Περιμένουμε να μας εξηγήσει πώς η νέα έκρηξη της πανδημίας συμβαδίζει με το κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών. Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής για την αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολιασμού» επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι ειλικρινής μόνο όταν χρησιμοποιεί «πακιστανικά» κινητά για να κάνει μικρές και μεγάλες εξυπηρετήσεις» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Ηλιόπουλος.
Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:
«Η κυρία Πελώνη φαίνεται ότι ήδη ετοιμάζεται για διακοπές και δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης.
»Περιμένουμε να μας εξηγήσει πώς η νέα έκρηξη της πανδημίας συμβαδίζει με το κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών. Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής για την αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολιασμού.
»Αλλά ίσως να περιμένουμε πολλά.
»Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι ειλικρινής μόνο όταν χρησιμοποιεί «πακιστανικά» κινητά για να κάνει μικρές και μεγάλες εξυπηρετήσεις».
.@n_iliopoulos: Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι ειλικρινής μόνο όταν χρησιμοποιεί «πακιστανικά» κινητά για να κάνει μικρές και μεγάλες εξυπηρετήσεις.
[Απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσου Ηλιόπουλου στην κυβερνητική εκπρόσωπο – https://t.co/RmytzkWVjt] pic.twitter.com/EZ2oQiBIf1— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) July 8, 2021
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)






















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442