Πρόβλημα από το πουθενά για τη Γερμανία και τον Γιόακιμ Λεβ. Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, τόσο ο Ιλκάι Γκουντογκάν, όσο και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, απουσίασαν από το σημερινό ομαδικό πρόγραμμα και προπονήθηκαν μόνοι τους στο γυμναστήριο.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν μερικές «μικροενοχλήσεις» και για αυτό το ιατρικό τιμ αποφάσισε να τους αφήσει εκτός προπόνησεις, λίγα 24ωρα πριν από το πολύ μεγάλο παιχνίδι με τη Γερμανία στο «Γουέμπλεϊ».
Το καλό για τον Λεβ είναι πως και οι δύο θα «πετάξουν» με την υπόλοιπη αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή…
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.