Η τηλεοπτική χρονιά φτάνει προς το τέλος της και ως είθισται τα σενάρια για το μέλλον των παρουσιαστών και των εκπομπών έχουν φουντώσει. Ένα από αυτά θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει αλλά με νέο πρότζεκτ.
Σύμφωνα με το «Έλα Χαμογέλα», το ενδεχόμενο να επανέλθει με μια εκπομπή όπως αυτή που είχε φέτος απομακρύνεται από τον ορίζοντα. Ο ALPHA προσανατολίζεται στο σενάριο να αναλάβει το μοντέλο ένα νέο ριάλιτι μόδας, το οποίο θα μεταδίδεται απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη με ωριαία διάρκεια.
Μέχρι στιγμής οι αποφάσεις δεν έχουν μπει σε οριστική τροχιά με την Ηλιάνα να αναμένει αναμένει σαφείς απαντήσεις από τον σταθμό.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας