Κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές εκτός Αθηνών θέλησε να περάσει ο Άγγελος Λάτσιος και γι’ αυτό επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακο του στην Άνδρο.
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου που πλέον είναι 18 ετών και αποφασίζει μόνος του για τη ζωή του, το απόγευμα του Σαββάτου (12/6), ανάρτησε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία από τις διακοπές του.
Ο νεαρός βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί και παρά τον συννεφιασμένο καιρό, επισκέφτηκε την παραλία κοντά στην ξενοδοχειακή μονάδα έχει η οικογένειά του. Μάλιστα, δεν είναι μόνος στην Άνδρο, αλλά με μία φίλη του.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας