Πριν από μερικές εβδομάδες η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το Survivor και γύρισε στην Ελλάδα.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έχει πλέον επιστρέψει στην καθημερινότητα της και έχει σκοπό να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο, από τους μήνες που έλειψε στο παιχνίδι.
Μάλιστα κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Survivor, η χορεύτρια κατάφερε να αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τον Παύλο Γαλακτερό.
Όπως φαίνεται οι δύο τους είναι αχώριστοι, αφού μετά την επιστροφή της Νικολέτας περνούν συνέχεια χρόνο μαζί.
Πρόσφατα η Νικολέτα Μαυρίδη ταξίδεψε στην Μύκονο, όπου βρίσκεται ο Παύλος Γαλακτερός για επαγγελματικούς λόγους και απόλαυσαν μαζί τις διακοπές τους.
Φυσικά δεν παρέλειψαν να μοιραστούν μερικά στιγμιότυπα από το νησί των Ανέμων, με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις από το Instagram της Νικολέτας Μαυρίδη:
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας