Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας εξτρέμ που «βλέπει» τα 20 γκολ

Ένας εξτρέμ που «βλέπει» τα 20 γκολ

Η αυτοπεποίθηση του διεθνούς άσου είναι στα ύψη κι αυτό αναμένεται να βοηθήσει τον Μασούρα στην προσπάθεια να ξεχωρίσει και την επόμενη περίοδο.

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν αναμφίβολα από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στη Νορβηγία.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού πέτυχε το πρώτο γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κι έδειξε πως δεν…χαμπαριάζει από κούραση.

Συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς μετά από μια πολύ «γεμάτη» σεζόν και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Μασούρα.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός των πρωταθλητών παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση κάθε χρόνο, προσθέτοντας συνεχώς νέα στοιχεία στο παιχνίδι του και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Μασούρας είναι ένας εξτρέμ με γκολ σέντερ φορ.

Ο ακραίος επιθετικός των πρωταθλητών τελείωσε την σεζόν με 15 γκολ, μια επίδοση που παραπέμπει σε σέντερ φορ κι αυτό μετράει πολύ στο πλάνο του Μαρτίνς.

Υπάρχουν άραγε πολλοί εξτρέμ που να σκοράρουν 15 γκολ σε μια σεζόν; Ο Μασούρας είναι λοιπόν έτοιμος να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα και «βλέπει» την επόμενη αγωνιστική περίοδο τα 20 γκολ.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έχει δουλέψει πολύ στο τελείωμα των φάσεων, παίζοντας καλά και στον άξονα της επίθεσης κι αυτό είναι ένα μεγάλο «όπλο» του Μασούρα.

Ο εξτρέμ των ερυθρόλευκων έχει την ικανότητα να παίζει πολύ έξυπνα στην «πλάτη» των αντιπάλων του είτε αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης είτε σαν δεύτερος φορ.

Κι αυτή την κίνηση έκανε και στο γκολ που πέτυχε εναντίον της Νορβηγίας, κάνοντας μάλιστα και το σουτ με το αριστερό.

Ο Μαρτίνς δούλεψε πολύ με τον Μασούρα για να ανεβάσει επίπεδο τον διεθνή ακραίο επιθετικό.  Τον είχε παρακολουθήσει στον Πανιώνιο και όταν ο Έλληνας άσος πήγε στο Ρέντη, φρόντισε να τον ρίξει στα… βαθιά.

Ο Μασούρας λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος στο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μάλιστα το ζητούμενο είναι να κάνει μιαν ακόμα υπέρβαση ο ερυθρόλευκους επιθετικός.

Έχει τις δυνατότητες και μπορεί να κάνει την διαφορά και την επόμενη σεζόν για την ομάδα του λιμανιού.

Η αυτοπεποίθηση του διεθνούς άσου είναι στα ύψη κι αυτό αναμένεται να βοηθήσει τον Μασούρα στην προσπάθεια να ξεχωρίσει και την επόμενη περίοδο. Στόχος για τον Μασούρα να ξεπεράσει τις επιδόσεις που είχε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αν κι αυτό δεν είναι εύκολο.

Βλέποντας όμως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο διεθνής άσος, όλα είναι πιθανά. Ακόμα και τα είκοσι γκολ.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024