H Mπενφίκα δημιουργεί πρόβλημα στον Βλαχοδήμο με τις απαιτήσεις της
Η Μπενφίκα είναι κάθετη στο ποσό πώλησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόθυμος αγοραστής
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως… λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, ήτοι την ομάδα του, Μπενφίκα.
Και αυτό, διότι η πορτογαλική ομάδα δεν φαίνεται να έχει σκοπό να μειώσει καθόλου το ποσό της πώλησης του Έλληνα γκολκίπερ, αξιώνοντας 20 εκατομμύρια ευρώ για να μεταβιβάσει τα δικαιώματα του παίκτη. Ένα ποσό που συνεχίζει να μην θέλει να προσφέρει κανένας, αφού θεωρείται υπέρογκο.
Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος για τον οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, η Ντόρτμουντ αποφάσισε να κάνει πίσω στην περίπτωση του 27χρονου ποδοσφαιριστή.
Βέβαια, παρά το ότι το συμβόλαιο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024, δύσκολα οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα προσπαθήσουν να λήξουν την συνεργασία τους.
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- «Ποια ομάδα της Euroleague είναι φαβορί για τον Χίφι το καλοκαίρι»
- Βεζένκοφ: «Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά εγώ δεν θα τον χαιρετούσα»
- Χούλιο Ενσίσο: Το καμάρι του Κααγκουαζού και η ελπίδα της Παραγουάης (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/3): Πού θα δείτε το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και το Super Cup της Superleague 2
- Κώστας Σλούκας: Η 300άρα, ο Γιουλ και ο… Παπανικολάου
- Ο Άρης ψάχνεται για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)
- Τραυματίστηκαν Μαυροπάνος και Ρότα – Θα υποβληθούν σε εξετάσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442