Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο «Greek Freak»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο «Greek Freak»

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιού του Λίαμ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε γνωστή μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η νεαρή Μαράια.

Συγκεκριμένα, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούμπο επέλεξε να ανακοινώσει τα ευχάριστα αναφέροντας πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τη μέρα που ο γιος τους έχει έρθει στη ζωή.

«Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Ξέρω ότι είναι μια κλισέ δήλωση, αλλά είναι η αλήθεια! Το να γίνω μαμά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για όσα είμαι ικανή. σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ο γιος μου με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου.

Το έκανα μέσα από τα ξενύχτια, την οδοντοφυΐα, τις ταραχές των μικρών παιδιών. Και σε αυτό το σημείο νιώθω ανίκητη. Ω και ξέχασα να αναφέρω ότι το δεύτερο μωρό είναι στο δρόμο και εγώ έχω πάρει ακόμη περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου!

Ο λόγος που αποφάσισα να το ανακοινώσω την Ημέρα της Μητέρας είναι πολύ σημαντικός και ιδιαίτερος για μένα! Πέρυσι αγωνιζόμουν, ένιωθα ανεπαρκής και ανίκανη το να είμαι η μαμά στα μικρά μου! Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει ποτέ, αλλά το καθημερινό ξύπνημα με τον Λίαμ με έκανε να ξεπεράσω!

Δούλεψα με τον εαυτό μου και υποσχέθηκα ότι θα γίνω καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου! Πριν από ένα χρόνο ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου και σήμερα γιορτάζω την ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Εκπληρώνω τα όνειρά μου και μεγαλώνω τα μωρά μου! Τον Λίαμ και το δεύτερο μωρό, σας ευχαριστώ που μου δώσατε σκοπό!» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαράια.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024