Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόρη πασίγνωστου πολιτικού παραδέχεται: Τα όργια με έκαναν καλύτερο άνθρωπο

Κόρη πασίγνωστου πολιτικού παραδέχεται: Τα όργια με έκαναν καλύτερο άνθρωπο

Η κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι μίλησε ανοιχτά για την αδυναμία της στα ερωτικά τρίο λέγοντας ότι το σεξ με ζευγάρια την έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο

Η κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι μίλησε ανοιχτά για την αδυναμία της στα ερωτικά τρίο λέγοντας ότι το σεξ με ζευγάρια την έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Σε άρθρο στο Vanity Fair υπό τον τίτλο «Ένα παραμύθι ενός μονόκερου: Το σεξ με ζευγάρια με έκανε καλύτερο άνθρωπο» η Καρολάιν Ρόουζ Τζουλιάνι, μιλά για τις σεξουαλικές περιπέτειες με άλλα ζευγάρια. Στο άρθρο που ξεκινά με τη φράση «Θέλω να βλέπω τον σύντροφό μου να σε λυγίζει» η 32χρονη κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι και της Ντόνα Χάνοβερ, γράφει: «Ήξερα αρκετό καιρό ήμουν τουλάχιστον αμφιφυλόφιλη αλλά ελάχιστα είχα εξερευνήσει αυτήν την πλευρά της σεξουαλικότητάς μου. Ήξερα ότι ήθελα να βιώσω μια νέα δυναμική».

Αφού έκανε εγγραφή σε έναν ιστότοπο ραντεβού για «μονόκερους», γυναίκες που συμφωνούν να κάνουν σεξ με ζευγάρια, η Καρολάιν γράφει: «Μία γυναίκα με την οποία συζητούσαμε μου ανέφερε ότι έψαχνε για κάποια να τη διαφεντεύει αλλά να είναι υποτακτική στον σύντροφό της. Είμαι συνήθως πιο υποτακτική σεξουαλικά αλλά καθώς ανταλλάσσαμε μηνύματα που σύντομα πήραν σεξουαλική τροπή, προσπάθησα να διατηρήσω την αυταρχική σεξουαλική περσόνα. Χάρηκα να ανακαλύψω πως καθώς ήμουν η ίδια υποτακτική, το να βρω τη γλώσσα να ερεθίσω την Ισαμπέλα μου βγήκε φυσικά».

Συνάντησε το ζευγάρι σε ένα μπαρ και περιγράφει λεπτομερώς τα γεγονότα: «Πήγαμε στον χώρο τους. Κάποια στιγμή ο Όλιβερ κι εγώ κάναμε σεξ ενώ η Ισαμπέλα παρακολουθούσε -ενεργά. Ήταν μία γυναίκα που απολάμβανε την «ταπείνωση» με αυτόν τον τρόπο. Πολλές πλευρές της συνεύρεσης ήταν απολαυστικές και διασκεδαστικές αλλά η πιο συναρπαστική αίσθηση ήταν η απτή αγάπη του Όλιβερ για την Ισαμπέλα… η επιθυμία του να την εκπληρώσει ήταν το βαθύτερο κίνητρο για να γεμίσει εμένα».

Μετά την εμπειρία αυτή η Καρολάιν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως πανσεξουαλική και καθώς παραδέχεται ότι δίνει μάχη με το άγχος και την κατάθλιψη ολόκληρη τη ζωή της, γράφει: «Οι απίστευτες στιγμές σύνδεσης και μεταμόρφωσης που μοιράστηκα με αυτά τα ζευγάρια μου θυμίζουν ότι το ευρύ μου πνεύμα είναι ένα δώρο». Η Καρολάιν είναι μία επαναστάτρια για την οικογένεια Τζουλιάνι καθώς παρά τον ρόλο του πατέρα της ως δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ εκείνη ψήφισε για τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις.

To 2010 η 20χρονη Καρολάιν, φοιτήτρια θεατρικών σπουδών στο Χάρβαρντ είχε συλληφθεί για κλοπή από κατάστημα Sephora στη Νέα Υόρκη απασχολώντας τον Τύπο.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024