Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι σε λίγες ημέρες θα κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού, καθώς έκανε την Μεγάλη Εβδομάδα την πρώτη δόση.
H Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα της Τετάρης έκανε live στο Instagramμε τη γνωστή συγγραφέα, Λένα Μαντά.
Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα βιβλία και όχι μόνο.
Στο Instagram live που έκανε η παρουσιάστρια αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα ότι σε λίγες ημέρες θα κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού, καθώς έκανε την Μεγάλη Εβδομάδα την πρώτη δόση.
«Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να το πω περιμένω την σειρά μου σε λίγες ημέρες, να κάνω και την δεύτερη δόση και να το ολοκληρώσω γιατί ήταν κάτι που περίμενα πολύ.
Θέλω να πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα σκέφτονται όπως εγώ και εσύ για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα προς την ελευθερία, γιατί από ότι βλέπω είναι ο μόνος τρόπος. Τη Μεγάλη Εβδομάδα το έκανα και εγώ το εμβόλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας