Για 4 μερίδες 1 μεγάλο μπολ φύλλα από σπανάκι μπέιμπι 2 πράσινα μήλα ½ φλιτζάνι χοντροτριμμένοι ξηροί καρποί ½ φλιτζάνι χοντροτριμμένο κατσικίσιο τυρί ή ανθότυρο ½ φλιτζάνι κράνμπερι ή σταφίδες Για το ντρέσινγκ 3 κουταλιές ξίδι βαλσάμικο Χυμός από ½ πορτοκάλι 4 κουταλιές ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι ½ κουταλάκι μουστάρδα
Εκτέλεση
Πλένετε το σπανάκι και το στραγγίζετε καλά.
Βάζετε τα φύλλα σε ένα βαθύ μπολ για σαλάτα.
Κόβετε σε φέτες τα μήλα (με ή χωρίς τη φλούδα) και τα προσθέτετε στο σπανάκι.
Ρίχνετε τους ξηρούς καρπούς και τρίβετε από πάνω το ανθότυρο ή το κατσικίσιο τυρί.
Χτυπάτε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνετε τη σαλάτα.