Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πρόκειται για 55χρονο, ένοικο του διαμερίσματος, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πρόκειται για 55χρονο, ένοικο του διαμερίσματος, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν έντονη δυσοσμία και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης.
Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη νωρίτερα στο σημείο, παρουσία πταισματοδίκη. Η υπόθεση ερευνάται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας