Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνα Πατούλη: Με ποιον έκανε Ανάσταση στο Κεφαλάρι

Μαρίνα Πατούλη: Με ποιον έκανε Ανάσταση στο Κεφαλάρι

Η Μαρίνα Πατούλη έκλεψε τις εντυπώσεις με λευκό κοστούμι και μάσκα με ασημένια στρας.

Η Μαρίνα Πατούλη βιώνει ένα εντελώς διαφορετικό Πάσχα και είναι το πρώτο που περνά μακριά από τον επί 30 χρόνια σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο περνά μια σοβαρή κρίση στο γάμο τους.

Πριν λίγες ημέρες, είχε δηλώσει: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση». Και πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους. Αν δούμε τι γίνεται με την λαίλαπα που μαστίζει τη χώρα μας με τον κοροναϊό, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά και τα οικογενειακά προβλήματα είναι μηδαμινά μπροστά στην κοινωνία του θανάτου και της αρρώστιας που μαστίζει τον πλανήτη».

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, η Μαρίνα Πατούλη έκανε Ανάσταση φορώντας ένα λευκό κοστούμι και λευκές κλασικές γόβες στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως στο Κεφαλάρι. Την προσοχή έκλεψε και η μάσκα της με ασημένια στρας.

Κοντά της ήταν καλοί της φίλοι και ανάμεσά τους ο Νίκος Παπαδάκης και φίλος αλλά και συνεργάτης. Ο Νίκος Παπαδάκης ήταν κοντά στη Μαρίνα αυτές τις δύσκολες προσωπικές της στιγμές.

Δείτε τις φωτογραφίες της:

“Το Αναστάσιμο Φως ας μεταλαμπαδεύσει από άκρη σε άκρη του κόσμου το μήνυμα της Αγάπης,της συγχώρεσης ,της Αλληλεγγύης,της αυτοθυσίας κ του Ανθρωπισμου! Το Φως νίκησε το Σκοτάδι! Η Αλήθεια να κυριαρχήσει της Προδοσίας, η Αγάπη να πλημμυρίσει τις καρδιές μας”! έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στο Instagram.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024