Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα γυρίσματα της ταινίας «Υπολοχαγός Νατάσα».

«Ο Νίκος Φώσκολος δεν ήθελε να συνεργαστεί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

«Αυτά μου τα έχει πει ο Νίκος Φώσκολος όταν έγραψα τη βιογραφία του, δεν μου το είχε πει η Αλίκη. Ο Φώσκολος δεν ήθελε να κάνει ταινία με την Αλίκη γιατί η Αλίκη είχε άποψη στο σενάριο, στον τρόπο που γύριζαν, στα κοντινά, στα μακρινά, σε όλα. Οπότε, είπε ο Φώσκολος ότι ‘για να κάνω ταινία με τη Βουγιουκλάκη πρέπει εγώ να κάνω αυτό που θέλω’ και η Αλίκη του είπε ‘βεβαίως, αφήνομαι στα χέρια σου’. Ο τίτλος ήταν ‘Υπολοχαγός Ναυσικά’ και δεν της άρεσε, οπότε η ίδια ζήτησε να γίνει ‘Υπολοχαγός Νατάσα’» είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η απίθανη ιστορία

Ο Μάκης Δελαπόρτας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έρχεται, λοιπόν, η στιγμή του γυρίσματος. Της είπε να φέρει το πιο απλό φόρεμα που είχε. Και την άλλη μέρα πάει η Αλίκη με ένα απλό φόρεμα μεν, αλλά ολομέταξο δε, ακριβό φόρεμα. Της λέει ‘Αλίκη μου, δεν είναι απλό φόρεμα’, του απαντάει ‘απλό είναι’. Δένουν την Αλίκη και πάει ο Φώσκολος με ένα ψαλίδι και αρχίζει και της κόβει το φόρεμα, παίρνει και λάσπες από κάτω και την κάνει χάλια. Η Αλίκη, λοιπόν, άρχισε να κλαίει γοερά και να φωνάζει ‘όχι το μεταξωτό μου φόρεμα’ και εκείνος λέει ‘πάμε κάμερα παιδιά, τώρα που κλαίει η Αλίκη’».

Δείτε το απόσπασμα

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο