Νέες μέρες προβολής αλλά και μειωμένα επεισόδια θα δούμε στο MasterChef τις δύο επόμενες εβδομάδες.
Ήδη το Σάββατο του Λαζάρου δεν είχε νέο επεισόδιο, ενώ πλέον δεν θα προβάλλονται MasterClasses όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
Τη Μεγάλη Εβδομάδα όπως είναι λογικό όλα τα προγράμματα προβάλλονται λιγότερες μέρες ή καθόλου.
Ποιες μέρες θα προβάλλεται;
Το ριάλιτι μαγειρικής όπως μετέδωσε και η «Φωλιά των Κου Κου», θα προβληθεί κανονικά τη Μεγάλη Δευτέρα (26/04) και τη Μεγάλη Τρίτη (27/04) στις 21:00.
Δεν θα υπάρξει επεισόδιο ούτε τη Μεγάλη Τετάρτη αλλά ούτε και τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.
Το MasterChef θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Τετάρτη του Πάσχα (05/05), στις 21:00, ενώ θα υπάρξει κατ’ εξαίρεση επεισόδιο και την Πέμπτη (06/05) την ίδια ώρα.
Όσο για το επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας αναμένεται με ενδιαφέρον ποιον θα ψηφίσει η μπλε ομάδα για τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου μαζί με τον Παύλο και ποιος θα αποχωρήσει τελικά.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας