Φέστα : «Τα τρία ματς που ακολουθούν είναι τελικοί, έχουμε πίστη ότι θα σωθούμε»
Ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΛ με τη Λαμία και στάθηκε στα τρία επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, τα οποία χαρακτήρισε ως τελικούς.
Μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΛ με τη Λαμία ο Τζιανλούκα Φέστα στάθηκε στα τρία επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, τα οποία χαρακτήρισε ως τελικούς.
Επιπλέον, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι υπάρχει πίστη πως οι «βυσινί» θα καταφέρουν να μείνουν στην Superleague, ενώ τόνισε πως πρέπει εκείνος και οι παίκτες του να δείξουν χαρακτήρα.
«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, μετά όχι. Ο τερματοφύλακας μας έκανε δύο πολύ καλές αποκρούσεις. Μετά κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλάξαμε το σύστημα και το στιλ. Παίξαμε με περισσότερη προσωπικότητα, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.
Και τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν είναι τελικοί. Ίσως με τον ΟΦΗ περισσότερο. Έχουμε πίστη ότι θα σωθούμε, να δείξουμε χαρακτήρα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζιανλούκα Φέστα.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.