Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απαγόρευση κυκλοφορίας : Έρχονται νέες αλλαγές  - Το νέο ωράριο

Απαγόρευση κυκλοφορίας : Έρχονται νέες αλλαγές – Το νέο ωράριο

Οι λοιμωξιολόγοι εκτιμούν πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η σταδιακή μείωση των κρουσμάτων

Ανατρέπονται τα δεδομένα για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων που θα αρχίσει σταδιακά από τις 5 Απριλίου, ενώ έρχονται αλλαγές και στην απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι λοιμωξιολόγοι εκτιμούν πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η σταδιακή μείωση των κρουσμάτων, ενώ ήδη οι εισαγωγές στα νοσοκομεία βρίσκονται σε πτωτική τάση, σε αντιδιαστολή με τον αριθμό των διασωληνωμένων που συνεχώς αυξάνεται φτάνοντας χθες τους 735.

Την Τετάρτη οι λοιμωξιολόγοι θα έχουν μια πρώτη εικόνα για την πορεία του κοροναϊού και τότε την Παρασκευή αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για το άνοιγμα του λιανεμπορίου, τις διαδημοτικές μετακινήσεις μέσω του κωδικού «6», ενώ δεν αποκλείεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας να αρχίζει από τις 10 το βράδυ, λόγω της αλλαγής της ώρας και της αύξηση της μέρας.

Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Η κυβέρνηση θέλει μετά και την αλλαγή της ώρας και την αλλαγή του καιρού να επανέλθει η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο ωράριο 11.00 το βράδυ με 06.00 το πρωί, δηλαδή περίπου εκεί που ήταν πριν αυστηροποιηθεί.

Βέβαια δεν αποκλείεται για τις δύο επόμενες εβδομάδες να αλλάξει η ώρα απαγόρευσης με ισχύ από τις 10 το βράδυ ως τα ξημερώματα και στη συνέχεια να πάει στις 11 το βράδυ μαζί με την εστίαση.

Άλλωστε οι πολίτες είναι πλέον σε άλλο μήκος κλίματος από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους.

Ορισμένοι γράφουν για εικόνες ακραίου συνωστισμού, ωστόσο είναι απλά εικόνες που ήταν στη ζωή μας πριν ένα χρόνο και στην καθημερινότητά μας.

Χθες στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Φάληρο πολίτες με take away ποτά βγήκαν εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και με αφορμή την πανσέληνο.

Αντίστοιχη εικόνα και το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Πλήθος κόσμου έπινε ποτά take away χωρίς μάσκες και μέτρα το Σάββατο το βράδυ σε εικόνες που θυμίζουν εποχή πριν τη πανδημία. Ανάλογες εικόνες και στη Θεσσαλονίκη.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024