Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Queen's Gambit γίνεται μιούζικαλ

Το Queen’s Gambit γίνεται μιούζικαλ

Το μυθιστόρημα που ενέπνευσε την δημοφιλέστατη σειρά του Netflix φαίνεται πως θα μεταφερθεί σύντομα στη σκηνή.

Η εξαιρετικά δημοφιλής μίνι σειρά του Netflix “The Queen’s Gambit”, με πρωταγωνίστρια μια ορφανή υπερταλαντούχα σκακίστρια, πρόκειται να γίνει μιούζικαλ.

Τα δικαιώματα του ομώνυμου μυθιστορήματος του 1983 στο οποίο βασίστηκε η σειρά απέκτησε πρόσφατα η εταιρεία ψυχαγωγίας Level Forward και- αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη- όλα δείχνουν πως η μουσικοθεατρική εκδοχή του Queen’s Gambit προορίζεται για τη σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα που έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη είδηση καθώς οι θαυμαστές της σειράς δυσκολεύονται να φανταστούν τι θα είχε να προσφέρει στην ιστορία το μουσικό στοιχείο.

Η τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος από το Netflix ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τελευταίου έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας, περισσότεροι από 62 εκατομμύρια λογαριασμοί παρακολούθησαν την σειρά τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας της.

Η πρωταγωνίστρια του Queen’s Gambit, Anya Taylor-Joy απέσπασε Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο Critics Choice για τον ρόλο της ως Beth Harmon.

«Είναι προνόμιο για τη Level Forward να είναι εκείνη που θα φέρει το Queen’s Gambit στη σκηνή μέσω της αγαπημένης και διαχρονικής τέχνης του μουσικού θεάτρου», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Level Forward, Adrienne Becker τονίζοντας τη σημασία που έχει η αφήγηση μιας τέτοιου είδους ιστορίας εν μέσω των σύγχρονων αγώνων για ισότητα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024