Η Μαριαγάπη Ξυπολιά έγινε γνωστή μέσα από το GNTM. Ήταν, μάλιστα, από τις κοπέλες που ξεχώρισαν και έφτασε σχεδόν μέχρι τον τελικό. Είναι μια όμορφη 20χρονη που έχει πολύ μέλλον μπροστά της.
Στο παιχνίδι γνώρισε τον Εμιλιάνο Μάρκου με τον οποίο είναι ακόμα μαζί.
Η Μαριαγάπη άλλαξε πρόσφατα τα μαλλιά της και τα έκοψε πιο κοντά ενώ κράτησε τις αφέλειες της. Και εκεί που όλη την σύγκριναν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τώρα η Μαριαγάπη μοιάζει πολύ με την «Τόκιο» από το «La casa de papel».
Υιοθέτησε ένα short bob και κοντές αφέλειες σε wavy, messy style με τους followers της να ενθουσιάζονται και να της γράφουν ότι μοιάζει πολύ με την Ούρσουλα Κορμπερό.
Το νέο hair style της είναι super stylish και κομψό και απολύτως…γαλλικό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας