Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος : Λύγισε μιλώντας για τον αδελφό του - Η αποκάλυψη για υπόθεση βιασμού

Ανδρέας Μικρούτσικος : Λύγισε μιλώντας για τον αδελφό του – Η αποκάλυψη για υπόθεση βιασμού

Σχεδόν 12 χρόνια μετά από την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος «έσπασε τη σιωπή του», μιλώντας για τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου, τις αναμνήσεις που έχει μαζί του, καθώς το ελληνικό κίνημα #metoo αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν τον ενέπλεξαν σε υπόθεση βιασμού

Σχεδόν 12 χρόνια μετά από την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος «έσπασε τη σιωπή του», μιλώντας για τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου, τις αναμνήσεις που έχει μαζί του, καθώς το ελληνικό κίνημα #metoo αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν τον ενέπλεξαν σε υπόθεση βιασμού.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου. Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δούλευε πατρικά, με προστάτευε. Είναι η πιο οδυνηρή σφαλιάρα» είπε για τον αδερφό του, εμφανώς συγκινημένος.

«Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό»

Ακόμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το ελληνικό κίνημα #metoo, κάνοντας λόγο για υπόθεση βιασμού που τον ενέπλεξαν στο παρελθόν, όπως ο ίδιος τόνισε.

«Είναι θετικό βήμα ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω να αξιολογήσω τι γίνεται. Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει ‘ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά’. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω» τόνισε.

Στη συνέχεια, δε, αναφέρθηκε στο περιστατικό που κατηγορήθηκε για βιασμό: «Ήμουν παντρεμένος και μου χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα μια κυρία με τον σύντροφό της και λέει στη γυναίκα μου ‘ο άντρας σας με βίασε’. Εκεί ήταν ιστορία μιας παρανοϊκή. Και την κοιτάζω και λέω, ‘κοίτα τι χάνω ο κερατάς. Παράνοια!’ Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της» δήλωσε.

Δείτε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024