Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ανάρτηση του Βασίλη : Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη -  Ξέρω τον αδίστακτο και τον χειριστικό

Νέα ανάρτηση του Βασίλη : Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη – Ξέρω τον αδίστακτο και τον χειριστικό

Ο 40χρονος Βασίλης, τονίζει ότι πιστεύει «στην ελληνική Δικαιοσύνη» και στην «κατάλληλη στιγμή».

Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Βασίλης, ο οποίος κατήγγειλε προ ημερών την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μόνο 15 χρονών, από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Στον απόηχο της σύλληψης του Δημήτρη Λιγνάδη, και με την υπόθεση πλέον να βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, ο 40χρονος Βασίλης, επανήλθε με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας ότι πιστεύει στην ελληνική Δικαιοσύνη και στην κατάλληλη στιγμή.

Όπως αναφέρει:

«Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν πιστευω σε θεωρίες συνομωσίας. Πιστεύω στην κατάλληλη στιγμή. Δεν πιστεύω στη συγκάλυψη πάνω σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν το διαννοούμαι. Ξέρω τον αδίστακτο και τον χειριστικό όμως. Αυτόν που θα έκανε τα πάντα να σε ξεγελάσει. Αυτόν που δεν πίστευε ότι θα κατηγορηθεί λόγω του κοινωνικού στάτους των θυμάτων. Το βίωσα. Το βιώσαμε, γιατί είμαστε δυστυχώς πολλοί. Μην το ξεχνάς. Τον αδίστακτο.

Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Δε γνώριζα ούτε πρόσωπα, ούτε ονόματα μέχρι πρότινος. Μην χρησιμοποιείτε το όνομα μου για πολιτικές σκοπιμότητες. Παρά μόνο αν χρειάζεται για να αλλάξετε το νόμο. Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε.

Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά».

0 40χρονος Βασίλης, ο οποίος ζει μόνιμα στο Βερολίνο και δεν έχει σχέση με τα εγχώρια θεατρικά δρώμενα, σε συνέντευξή του,  κατήγγειλε σε μια συγκλονιστική συνέντευξη, πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από γνωστό θεατράνθρωπο όταν ήταν ακόμη ανήλικος.

Μπορεί στην τηλεοπτική του συνέντευξη να μην τον κατονόμασε, ωστόσο το όνομα του θεατράνθρωπου περιλαμβάνεται στη μήνυση που έχει καταθέσει ενώπιον του Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο δημόσιο post του μετά την προαναφερθείσα συνέντευξη, ο ίδιος είχε γράψει: «Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη. Σας άφησα την ψυχή μου και τα όπλα να πολεμήσουμε. Σας ευχαριστώ για όλη αυτήν την υποστήριξη. Τη νέα μου οικογένεια, τα αδέρφια μου, που μεγαλώνει δυστυχώς μέρα με την ημέρα αλλά γινόμαστε πιο δυνατοί. Εις το επανειδίν»

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024